Saya dah lewat seminggu. Masih belum mai priod lg. Last priod 10hb?? Belum pregnant test lg.

Dah lewat 1 minggu

5 Các câu trả lời

Pn dah check upt kan . Nanti kalau masih belum period, Pn check lagi upt ya. Sbb saya sblm ni lewat period dekat 20 hari bila check upt negatif. Dah dekat sebulan puasa. Last 2 hari akhir puasa tu sakit perut saya ingatkan sbb puasa n nak period la ni kan. Sekali Check upt rupanya naik 2 line. . Maybe hormon masih sikit tak dpt trace

2y trước

Saya lewat 10hari. InshaAllah saya tgu smpai hujung bulan ni. Jika masih x priod lg. Saya buat upt lg. Moga ada rezeki lg. Anak pn da 4y.

Test je sis. Jangan takut. Make sure, masa nak test sebaik bangun tidur ya. Recommend jenama Clearblue lebih mudah detect dgn lebih tepat.

2y trước

Okay sis. Inshaallah.. pregnant tu. 🤗

Test je sis, jgn takut kecewa ke ap, kalau betul ada, sis boleh jaga diri, jaga makan, bnyakkan bedrest, Insyallah

2y trước

Betul tu.Rezeki Allah.Bila da test ada rezeki.Kita da boleh prepare..

Buat test preggy.Mana tahu ada rezeki.In Shaa Allah

Sis boleh check upt try buat nanti ye🥰