Ingin tahu

Sy nak tanya kalu dah lewat priod 14hr dh boleh test upt ke? Klu dh lewat priod 14hr upt tu akn jd line terang atau pudar ye? #seriusnanya #bantusharing #TTC #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Lewat 7 hri dah terang dua line..14 hari dah tentu lg terang..boleh cek dh tu puan..semoga ada rezeki dan dipermudahkan segala urusan kita semua

Itulah masa plg sesuai buat upt. utk line tu Wallahu 'alam. lain org lain kepekatan hormon HCG nya.