Nak tnya preg 4 mnggu 4 hari dah bole scan x?

Dah lewat priod seminggu cek kat apps dah 4 mnggu 4 hari

1 Trả lời

Masi awal sis.. lek lek dlu.. saya ikut app dah 6w tp x scan lagi. Upt mmg dah terang benderang dah. Plan nxt week baru nak scan ikutkan lmp 7w… Biasa awal2 tak nmpak lagi , nmpak rahim je tebal. Nnt stress pikir pula. Baik tunggu 6-7w camtu

12mo trước

@Nur Fazana : Takpe sis scan nnt masa 7w sis baru best tengo masatu ade kantung dah. Saya scan masa 7w haritu nmpak kantung dah. Hehe skrng ni dah 35w dah ni tunggu masa nak bersalin je ni.