Pregnancy Test

Sy dah lewat period seminggu. Tp sy check upt hanya segaris. Jika benar sy ada rezeki,spatutnya dah 5 minggu.So adakah normal utk kandungan berusia 5 minggu ttp upt test hanya 1 line? Pada hari ke berapa lewat priod sy perlu check utk dptkan kputusan tepat?

1 Trả lời

klu period awk normal cycle, even sehari dua delay pun dh blh nmpk double line walau samar. kdg klu awk ada stress or mkn extra benda2 manis blh ganggu hormon period.

2mo trước

period sy normal,pling awal 11hb paling lewat 16hb tu tu je bganti2 tarikh period sy..yg latest ni sy xde chek lgi..cma start smalam kepala sy sakit sgt dan pening,rsa bad mood..brapa harini sy salu rasa panas smpai ssah nk tido..