40w4d masih xde tanda nak bersalin

dah 40w 4 d dah, tp masih xde rasa sakit lagi.. macam mana nak buat yee semua? sepatutnya bersalin 14 hb, tapi masih xde tanda2 lagi.. 20 hb ni doktor suruh serah diri kat hospital. ada tips x macam mna nk bagi bersalin sebelum tarikh dr bagi tu? pergerakan dah kurang, tak aktif sangat dah, selalu mengeras jaa. . tapi carta pergerakan 10x 12 jam tu masih catit elok, just pergerakan dah tak sekuat dulu.. slow2 jee

1 Trả lời

Segera jumpa doktor ckp dia tak aktif & gerakan dh tak kuat. Kita takut jadi apa2 dkt baby awak.