xde tanda2 sehingga 40week

hai mommy2 kat dlam ni…ada x yg pregnat smpai 40 minggu pun masih xde tanda2 nak bersalin..apa yg korang lakukan..🤭mksudnya korang serah diri kat hospital ke atau doktor yg sruh dtg hosptl ka…nerver la nak masuk 39 week tpi xda tanda2 lgi ni🥹

2 Các câu trả lời

sy dlu bsalin 41 weeks.. mse 40 weeks tu doc kk mmg bg lg smggu tuk serah diri.. da bg date.. mmg xde tnda lgsung smpi sy serah diri tu.. ble serah diri doc pecah ketuban n induced bru bsalin.. tu pon emergency czer sbb poor progress.. ape2 hal nnt rujuk je kk.. nnt doc advise..

11mo trước

mse kat wad.. katil dpn sy lg la xde tnda n xde bukaan lgsung.. last2 kne czer.. sy at least time serah dri kat spital doc cek dah ade bukaan 2cm even sy xde tnde bsalin mse tu..

Kebiasaannya kena serah diri. Doc akan bagi surat untuk admit.