Siapa sini 40w 3d?

xde tanda2 bersalin lagi. Sakit kelengkang, private area dah rasa, 11/7 serah diri. Moga2 baby kelua sebelum tarikh serah diri kan. 😔#bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

sma la dgn sya bby first due 2/7/2021 tpi xkluar2 lgi..klau xkluar lgi dktr sruh serah dri tggl 11/7 tpi tggl 10 dah kluar drah..trs pgi hsptl cek bru 1cm jln buka..esk cek bru 3cm bukaan last pgi sbuh tu prut skit cgt xthan dah..mngras rsa nk buang air bsar tpi x bole..nk bnfs pun ssh lpas tu dktr tnya cek bukaan masi 3cm..cek jntung baby xcntik dh bcaan dy..dktr trs kasi pcah air ktuban lps tu emergency czer..

3y trước

sama la kita dibu. aritu emergency czer gak aft tanya soalan ni. 🥺 skrg baby da 3bulan 11 hari 🤭