Pantang mak mentua

Dah 30 weeks tak bole beli pampers katanya sbb anak belum lahir takut terjadi benda yg tak patut terjadi bila sediakan awal tak boleh beli barang anak klu nak beli mesti jenama johnson je dah la anak pertama ksian btul x bole excited nak sambut anak pertama apalah nasib smua kena ikut mak mentua 🤣

14 Các câu trả lời

beli saja puan ... klau budak da kluar bru nak beli .. bnyak yg x dpat beli sebab lupa .. aq pun skrang nie bru mula beli perut 7blan suda alhamdulillah skit" beli jdi lengkap jga x da yg di lupa

30week (7bulan)tu da patut kita beli barang lengkap buat bby sbb bby bila2 da blh kluar..suru mak mertua doakn baik2 saja buat bby..jan fikir bukan2..serah sama tuhan..

Beli dan simpan siap-siap, jangan kabo ke mak mertua. Buh dalam bag ke bag plastik hitam ke. Kalo beli shopee cakap je baju seksi utk suami, pandai lah mak mertua diam 😂.

1y trước

😂😂

Org tua memang macam tu.. Sya pula ikut kemampuan memang sya akan beli sikit² setiap bulan