Sekadar luahan

saya dah masuk 29 minggu dah tapi barang baby satu apa pon tak beli lagi , bukan barang baby je barang saya pon tak beli lagi . Bukan taknak beli cuma banyak masalah kewangan yang terjadi dalam beberapa bulan ni , kami tak mampu nak beli .nak ulang alik klinik pon risau kalau tibe2 duit untuk minyak kereta tak ada . Doakan saya dan suami saya yee mummy2 dapat beli barang anak pertama kami .

9 Các câu trả lời

doa banyak2, banyakkan solat dhuha. ramadhan ni, inshaAllah doa kita fast track Allah tunaikan. kalau tak dapat yg diminta, akan diganti yg lebih baik. percaya tu. saya pun dah 30w tak beli apa2 lagi. tapi alhamdulillah baby ramai cousin, macam2 dapat dari makcik2 dia walaupun cuma barang2 2nd atau lebihan yg tak guna. inshaAllah ada tu rezeki baby dari sumber yg tak disangka2. doa banyak2, moga Allah murahkan rezeki mudahkan urusan sis 💐

6mo trước

insyaallah , aamiin 🤲🏻. semoga doa yang baik2 tu berbalik pada sis jgk🤍

saya dah 28 minggu langsung x beli apa2 barang baby lagi, sebab ada masalah kewangan x mampu lagi, suami saya pula belum dapat kerja lagi dah merata cari xda rezeki lagi hmmm...harapkan gaji saya je lah yg x sbrpa utk makan minum bayar sewa...bayaran motor pun tertunggak... Insyallah akan ada rezeki baby nanti...doakan saya dan suami dimurahkan rezeki ye .....

6mo trước

Insyaallah, aamiin semoga ada rezeki yang halal untuk kita 🤍🤲🏻

assalamualaikum kak,saya ada satu stroller kak elok lagi boleh lah nanti akak bawak dia pergi klinik,ada tempat dia nak rehat,akak area mana ? saya nak bagi akak free je

6mo trước

ya Allah murah rezeki akak , saya perak area parit .

Sy pun 29w..tak beli barang lagi.. Sibuk buat persiapan sekolah dgn hari raya.. Baju baby tak payah byk2 beli.. Cepat sgt besar. Beli murah2 je sis..

6mo trước

Semoga adalaa rezeki untuk saya , insyaallah aamiin

Aaminn InshaaAllah sis semoga dipermudahkan urusan dah dimurahkan rezeki. sy baru 28mggu, anak first jugak, baru beli 10% je. inshaaAllah slow²

6mo trước

insyaallah , aamiin 🤲🏻. Semoga doa yang baik berbalik pada sis balik 🤍

inshaAllah sis, saya dulu pun gitu. memang takde beli awal2. dah hujung2 baru Allah bagi rezeki lebih. moga dipermudahkan urusan 💜

6mo trước

insyaallah , aamiin . semoga doa yang baik dari si erbalik pada sis juga 🤍.

sama kita belum beli lagi insyallah yakin dgn rezeki allah ye pasti ada jalannya

6mo trước

insyaallah , aamiin . Mummy pon semoga dilimpahkan rezeki ❤️

Semoga dipermudah urusan ❤️

6mo trước

❤️

Semoga dipermudahkan urusan mummyy

6mo trước

❤️