list for mommy dalam pantang.

Hai mommy. Nak tanya penting ke beli makanan tambahaN utk berpantang seperti serunding halia ke apa tu,tok berpantang or ada makanan yang lain for add dlm berpantang. Nanti berpantang umah mak mentua,so taknak terlalu susahkan mak mentua tu saya tanya apa2 yang perlu tok berpantang kelak. Now dah beli brg2 lain seperti sauna berpantang,mandian herba dll set pantang tak beli lagi like bekung dan jamu. Sapa amalkan produk nona roguy xda masalah for baby jika makan jamu nona roguy tu?? First baby. Round to 34week.

1 Trả lời

Pendapat saya lah sis.. sis kata tak nak nyusahkan mak mentua.. apa kata sis panggil servis je untuk bantu pantang, pilih yg semua yg disediakan . Sauna..bekung..semua lah.. sebb nk beli semua tu agak leceh