Sembelit pada 21weeks

Dah 3 hari sembelit & lama dalam toilet. Selalunya membuang hajat pagi2 settle. Dalam 3 hari ni lewat malam baru nak membuang hajat. Badan jadi berangin & xsedap perut. Semalam teruk sakitnya dah mcm nak beranak. 😫 Selagi xsettle hajat, xsedap perut tu sampai xleh tdo. Keluar hajat pun sikit. 🥲 #firstmom

3 Các câu trả lời

kalau ada consume obimin, memang akan sembelit, and stool warna hitam. kesan dari kandungan zinc yg tinggi dalam obimin, selain tu sebab hormon masih belum stabil, apa apa pun refer dr kalau kurg yakin

2mo trước

Sy consume iberet. sblm ni ok je hari2 membuang, sejak2 skrg ni jadi pelik. risau plak nnt sakit kepala. 😅

Cuba sapu YL punys essential oik yg Gentle Baby. Everytime rasa mcm berangin perut i sapu this terus kentut. Nex day beram pun ok.. Puas.

Makan jus delima senang lawas