Pregnant 12 weeks 6 days.

Assalamualaikum, Hi, mummy,Saya selama 3 hari dh berpuasa,tpi sehari pun tak membuang hajat besar. Cmna ya nak bagi lancar membuang hajat besar 🤗🤗🤗🤗🤭🤭🤭 Bertambah perut kembung,😌😌

2 Các câu trả lời

makan vitamin c...boleh check jenama vitamin c di google....mkn buah buahan juga...jus..banyakkn berjalan atau bersenam...minum air kosong...kadang sya skip kejap makan ubat iron yg kk bg..huhu...

1y trước

ok. terima kasih

saya sehari tak membuang da tak keruan.. sakit weii perut. 😫

1y trước

sama sis, Klau makan betik masak. ok tak 🤔🤔