pregnant

Saya baru pregnant 6w, tapi saya sembelit teruk. Saya sehari minum air 3liter, dah mkn pisang betik tapi tetap sembelit. Ni dah dkat seminggu x membuang, sebelum mengandung hari2 membuang.. Boleh suggest x ubat apa yang blh hilangkan sembelit? Bila dah lama x membuang jadi stress plak ?

2 Các câu trả lời

Try minum susu frisomumgold.. ritu ms preggy sy minum tu..xsembelit..elok tuk pmbuangan... Berbnding susu lain tuk pregy nye susu...

Sy minum susu anmum plain..mmg hr2 buang..xpon susu HL plain pok ok..cubalah sis..

5y trước

Kan..mmg elok minum Susu anmum ni hehhee