Konfius keputusan upt

Dah 2bulan tak datang period,bila buat upt sendiri result negatif tapi 1jam kemudian keputusan naik double line positiv tp samar2.

2 Các câu trả lời

Utk dapatkan result yg valid, tgk line naik dalam beberapa minit awal tu je. Kalau lebih sejam baru line naik, tu evaporation line. Line tu mmg dah ada, Kalau lama sgt baru line lg satu tu timbul. Bukan result tu. Invalid dah jadi tu

Result tu tk valid sbb muncul lebih dr time frame yg dibenarkan. Baca instruction bebetul.