3hari lewat period.. Bila buat UPT line T samar2..

Double line ke tak

3hari lewat period.. Bila buat UPT line T samar2..
24 Các câu trả lời

weak positive tu. nampak line samar. mcm sy jugak awal2 peknen. skrg anak dh 3bulan. kalau nk clear guna clearblue. tk pun repeat test 2 minggu lagi. kira dri tarikh last period, if dh 7/8w boleh laa g scan tngok kandungan baby. sebelum scan minum air bnyak2, bgi pundi kencing penuh, senang nampak baby. 😊 jaga diri ye sis. jgn angkat benda2 berat2. inshallah ada rezeki tu.

2y trước

Ok sis tq.. So thats mean 50/50 pregnant or tak pregnant ker sis😅

mcm ada tu. seminggu lagi try check lagi. kalau period dah lewat,jaga diri baik² ye. jaga kesihatan juga pemakanan. jangan buat kerja berat² or lasak². jaga emosi juga ya. semoga ada rezeki sis ye 🥰

2y trước

Tadi sya ada buat tapi single line

Inshallah ade sbb dulu pon sye mcmtu, repeat upt setiap pagi waktu subuh nak tgok progress kepekatan T line tu. Kalau tk sabar lagi, beli je clearblue digital tu. Delay 1 hari pon dh keluar result 😍

Sy dlu test samar2 jgak.. Mmg da dah tu.. Cuma baru lg.. Kna hati2 jgn lasak2 sngt.. Tgg seminggu lg test blik insyaallah terang🥰lps tu p scan.. Klau skrang scan tkt x nmpk mcm sy dlu😅

2y trước

Tq sis.. Insyaallah

saya duli awal2 xtahu pregnancy tu pon sebiji mcm tu, dan lps 2 3 hari repeat buat lagi dan still cam tu tapi pekat sikit dan lps seminggu beli yg digital Alhamdulillah pregnant

2y trước

Sya dh buat 5kali HCG line T masih juga samar2.. Kena tggu 2mggu lagi kot

Insyallah double line tu, nanti repeat lagi dalam seminggu, kalau ada Insyallah makin terang😊. Buat sementara ni jaga diri awk, jgn angkat berat2 dan banyak kan rest.

2y trước

Ok sis.. Tq

Tengok macam ada… better lg seminggu sis repeat lg. itu awal lg, bru nk menjadi. Tp sis , kne jge pemakanan taw😇 insha Allah ada rezeki buat sis Dan suami.💞

2y trước

Tq sis.. Insyaallah lepas semggu 2 nie sya try buat lagi

tengok macam double line. maybe masih baru lagi kot. tunggu seminggu lagi ke check semula. mudah mudahan berita baik buat sis & suami 😊

2y trước

welcome ♥

maybe terlalu awal..sbb saya mulanya pun mcm tu.. nnti 3/4 hari cek lagi.. klu sy..sy repeat sampai betul² yakin🤭

2y trước

Ya klw saya tnggu lewat 1 bln alhamdulillah baby skrng suda 2 bln lebih

Kalau line samar kira positif pregnnt sis..repeat test lagi 3-4 hari..ambil urine first sekali lps bangun tidur pagi

2y trước

Kalau xguna cb pun xpe, upt test biasa pun boleh detect 😊..sbb penggunaan cb ni agak remeh sikit, kalau slh buat xkluar result..