Double line kemudian 1 line

Hai.. nak tanya.. ada tak yang mempunyai pengalaman yang sama.. saya expected period hari ni.. tiga hari lalu sy buat upt test di subuh hari (kencing pertama) dan keluar double line (samar2).. dua hari lalu, saya buat upt test lagi .. juga double line (sedikit terang).. pada hari ini, waktu yang sama (subuh), saya buat upt test sekali lagi.. tapi hanya keluar 1 line.. ada potensi tak untuk falsw positif??

5 Các câu trả lời

kepekatan air kencing pun main peranan puan.. kalau cair sgt air kencing tu, hcg x concentrated... cuba puan cek masa kepekatan dia lebih kurang sama dgn yg previously.. sy faham sbb sy pun ttc jgk 3 tahun.. hari2 sy buat upt smpai la scan dh nmpk kantung 🤣

Saya sarankan pergi scan ataupun boleh cuba dengan clearblue dulu. Semoga urusan awak dipermudahkan 🌹

better puan try g klnik jmpe doc n chck utk dptkn kepastian..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

Nak tanya jenis upt yang sis buat tu jenis sama ke bukan?

maybe kepekatan air kencing main peranan...