Sy lewat period dah 12 hari bila buat upt samar2,tapi pagi semalam buat upt satu line sahaja

Apa saya kena buat

4 Các câu trả lời

Sabar… bole try buat test every days or every 3 days or once a week… kadang lewat period disebabkan perubahan hormon… Moga ada rezeki buat sis

pernah ke sebelum ni lewat haid? saya sarankan cuba cek dalam seminggu kedepan lagi atau untuk kepastian pergi ke hospital untuk scan.

7mo trước

tak pernah sebab tarikh period sy sentiasa ontime..simptom2 dah ada

kita sama.. xpe.. tggu lagi kalau simptom tu ada. layan je dulu.. hormon tgh take charge. nnt dah lps smggu gi check balik..

Try cek lg lepas seminggu sis