Salam Ibu2.. Cuma Nk Tny, Klo Nak Daftarkan Kelahiran Ank, Ble Ke Yg Dtg Ke JPN Tu, Cuma Salah Seorang Dri Ibu Atau Bapa..? ? Saja Nk Tau.. Terima Kasih

Daftar kelahiran

30 Các câu trả lời

Ari tue suami sy yg uruskn semua..buku pink,sijil kawen,ic suami isteri kna lengkp la

Sy discharge hrni, esok suami p jpn bt Surat beranak skli ngn mykid, sng buat awal2

Boleh je suami uruskan. Ibu xperlu dtg pun xpe. Janji bawak documents yg diminta tu

Anak2 saya semua suami yg uruskan.bawa je semua dokumen yg diperlukan

Bapa je.. bawak ic suami isteri, sijil nikah asal n buku pink..

5y trước

Sy pun.. baru 23 hari bersalin 😊

Boleh. Hospital dah tlg sediakan. Lengkapkan borang dan hantar.

Suami je uruskan. Yg penting cukup semua dokumen 😉

Boleh sis ... Sy pun dlu husband sy yg uruskan semua

Bole.sorang sja.. Sruh ayahnya daftar..

bleh je sis..janji semua lengkap 😊