daftar kelahiran dekat JPN

Nak tanya. Sekarang kalau nak daftar kelahiran dekat JPN dah tak payah booking lagi ke ?

6 Các câu trả lời

Kalau JPN biasa kena book. Kalau kat UTC, walk in je. Tp buat surat beranak je la. Mykid tak ada lagi buat masa ni. Last sy call hari tu diorang ckp bulan 2 2022 baru boleh buat itu pun tak pasti lagi

Saya call katanya kena buat booking lagi. Tapi instruction pun tk berapa jelas, dan ikut notis yg dipaparkan tu pun tk cakap urusan apa yg tk perlukan booking tu.

dah boleh walk in dah.. kalo dekat dengan UTC Selangor shah alam tu.. datang je.. baru je lepas buat ni.. 😁

saya baru buat surat beranak anak pada bulan 10 . dah boleh walk in dalam 1 hari je siap

bukak web jpn masih kena bt temujanji dulu

kena booking