Perancang

Cucuk atau pil atau rancang sendiri yang seelok nya diguna kan ?

1 Trả lời

atas sndri sis..Kdg2 ade xserasi cocok @ pil..Pil kena ambik jgn miss klu bersma lekat..Klu cocok tme tu je skli n boleh bersma x lekat tpi ade jga probability yg hamil walaupun mrncng..Klu mrncng sndri boleh je klu sis btul2 jaga masa bersma dan x lepas dalam sb nty anak rapat2...Misi pon mrah

5y trước

sis tgk yg doc imelda bnyk shre info..Bnyk yg mitos dri fkta...