rancang kehamilan

macam mana nak rancang sendiri kehamilan? bru lepas berpantang 1st baby then nurse bg pil perancang. saya igt nk rancang sendiri ja, xnak mkn pil @ cucuk bagai. boleh x yg brpengalaman share cara utk rancang sendiri. hopefully ada yg suxi bantu ?

1 Trả lời

Seeloknye awl2 ni sis gune dlu perancamg injection tu nnt ank dh besar ckit br pk utk rncg sdri. Kalo cucuk ni 2bulan skli je sis. Bkn ap nnt takut ter..... kn xpsl si bby dpt adk lg. Sis jgk yg stress

5y trước

apa maksud injection tu ye?inject implanon ke camne?