pil atau cucuk depo???

Antara pengambilan pil perancang dgn cucuk depo, mana yg lebih baik????

3 Các câu trả lời

pnglaman sy..sy lg suka ambil pil perancang dr depo. depo kesannya pada tulang blkg kita dan kbnykn yg ambil depo ni haid x teratur dan gangu emosi kita. pil prncng ada bnyk jenis.kna try n error mna yg serasi dgn bdn kita.alhamdulillah 4tahun ambil pil xda masalh haid x tratur.emosi pn baik..insyahallah ank ke 3 lahir bln 6 ni..doakan sy dipermudahkan urusan bersalin nanto.aminnn

saya ambil depo, sebab plan nak mengandung tu tak berapa tetap bila nak mula

ramai kata depo sebenarnya. tapi min ambil implan😊

1mo trước

pnglaman sy ambil implan 3 tahun xda priod😂brt bdn naik teruk..gngu emosi sy..tp smua brgntung pda keserasian implan dgn bdn kita☺️tp klu bnding pencegah kehamilan yg lain ni pling selamat dan senag. skli cucuk lps 3 thun bru buka😂