Craving ramen

Craving ramen tapi baby baru 5w and tak pegi check kk lagi esok baru ingat nak double check dekat kk.

5 Các câu trả lời

saya macam sis craving nak makan ramen. masa tuu taktau tengah pregnant. makan ramen yg pack kuning cheese tuu. masa tuu period lagi seminggu lagi. memang tak terfikir kata mengandung laa. nasib baik tak jadi apa😅. entah laa sis. air kelapa pun saya minum masa kandungan 8w. makan seafood + daging separuh masak. semua saya telan😅.

2y trước

alhamdulillah okey jaa. kandungan baru 3 bulan. orang cakap kandungan fragile lagi. tapi semua saya makan. nenas pun saya telan😅. tapi kalau takut jangan makan sis. lain orang lain badannya. risau jadi apa² kt kandungan

sis kalau nak baby sihat. kena jaga pemakanan dr awal kandungan. elakkan fastfood dan junkfood. makan buah oaling kurang 1biji shari. takpa je buah apa pun. lai.epal.mangga. jambu. sunkist. nk makan ramen boleh je. tp tunggu 13w keatas . tu pun jangan slalu. 2bulan skali. bykkan minum air suam jugak.

2y trước

Thank you share, noted, tengah mencuba jaga makan demi baby 😊

klau blh tahan.. tahan.. x ada mslh apa pun pada kandungan klau x dpat.. awak masih baru lagi.. jaga baik².. klau nk scan tunggu 8weeks keatas.. selalunya 5weeks x nmpak apa lg takut nt awak kecewa & fikir bkn2..

Tahan dulu craving tu. 5w tu masih fragile. Nk scan pun selalunya tunggu smpai 7w keatas sbb klu pegi awl xnmpk apa2 lg.

Tahan dlu siss..