Craving ramen

Saya mengandung 14 minggu . Boleh tak ye nk makan ramen . Terliur tgok . #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

depends on individual. kalau memang biasa makan pedas, okay je. Kalau tak biasa makan, elakkan la, jangan makan. Kalau SAYA (myself), masa 6 and 8 weeks makan Samyang pedas tu sbb craving betul. Sekarang tengok pun tak rasa apa dah. tak teringin dah haha

awal lg nak mkn mknan yg pedas mcm tu sis..rasa holdkan dulu rasa nk mkn ramen risau kndungan sis tu nnt.