blh ke makan ramen

Hi ibu2 nak tnye sya preggy 3 bulan blh ke mkn ramen craving sngat ?

8 Các câu trả lời

Makan je sis. Saya pun makan ramen masa pregnant. Beberapa kali juga gi makan kat Mr dakgalbi, order ramen 😂🤭. Selain ramen, saya pun mengidam maggi m'sia yg biasa ni. Saya makan juga 🤣🤣🤣

Mkn je. Sambal die goreng dulu and taruk gula supaya xpedas teruk. Saya makan je tp xde la selalu. In shaa Allah okey ke. Now sy dah 39minggu pun 💪🏻💪🏻

mkn la.. sy mkn cheese punya.. share ngn husband.. x share pn sbenar nye.. haahaaa.. tinggal sesuap baru bagi kt husband.. 😅

Letak perencah half je sis. Takut perut tak tahan. Makan sekadar hilang craving je. Pastu banyakkan minum air masak.

Boleh je sis makan.. takde effect pada baby cuma ibu je yg rasa tak selesa, senang rasa sakit hulu hati mcm tu..

Ari tu sy mkn juga 😂 mkn sikit sikit pun setengah jugalah.. Rebusan kedua guna rencah letak sikit je sis..

sy mkn.. bg2 nge husband.. tp ramen cabonara.. xpedas sgt.. craving teruk

Boleh, tp berpada2 & jgn kerap.