Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

normal sangat sis, biasa kk akan bgi tarikh 2weeks untuk scan balik. follow up mcm biasa ja, dia ada cuma belum nampak , saya 10weeks baru nampak , biasa nya 8,9,10 weeks baru nampak.. sabar sikit ye hehehe😁