Tolong response.

Saya dah 6 weeks 4 days tapi harini keluar darah mcam period. Pgi tadi lah keluarnya. Dah scan di klinik masih ada kantung tapi belum ada janin & heartbeat. Ada sesiapa pengalaman macam saya?

2 Các câu trả lời

maybe kena tggu seminggu dua lagi baru nampak. pasal darah tu, kemungkinan implantation je. tapi kalau berterusan, pergi hospital terus sis. doa yang baik2. jgn terlalu stress. saya doakan semoga kandungan awak sihat sentiasa 🥺

2mo trước

terima kasih awak atas doa yang bai baik. moga segala doa yg baik baik berbalik pada awak semua yaa 🥲😭❤️.

mcm sy dlu 11 week br nmpk n ada ..smpai doc suggest tuk admit kata kandungan tak jd..tp sy degil x admit mcm doc suruh kata nk cuci..tgk2 11 week br nmpk ada heartbeat..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo trước

ohh yeke, awak ada bleeding tak? skrg awak dah berapa bulan ya sis?