Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

masih awal lagi..kebiasaanya 6 weeks keatas baru npk kantung...pasal spotting sy tak sure better sis pergi klinik untuk check.ada orang normal spotting tu tanda awal kehamilan..

3y trước

semoga rezeki yg baik² untuk sis...aminn

Mungkin sebab masih awal..saya dah 6week tapi pihak klinik tak nak scan lagi sebab kalau scan kemungkinan memang takkan nampak lagi..semoga dipermudahkan💓🤲

3y trước

Aminnn tp kan awk, kite ni smlm pagi upt +ve, tibe pagi td -ve dan kluar spotting.. risau gak hmm nape ek sbnarnya..

sy...mgkin bby lekat xikut tarikh piyed kot ...sy g scan 8w+..kntung still xnmpk..repeat scan 2w after, dah nampak..rupanya masa scan tu kndungan baru 5w+...

3y trước

kena nmpk heartbeat dlu baru boleh buka buku pink😍

kena scan ikut bwah.. saya aritu ada bleeding sikit terus pegi hospital.. dia scan ikut bawah.. nampak heartbeat baby, terus dia suruh bedrest seminggu..

3y trước

Rest well dear

Normal sis..saya 6week pon kntung xnmpk lgi..cuma doctor bgtaw rahim tgh kembang jee...saya g balik 10week baru nmpk kntung..tu pon kecit jee..

Logik. Msa scan 6 week pn hritu blum nampak lgi. Cuma nmpak kantung sja. Scan week 8 bru nampak dgn heartbeat kelip2.

3y trước

I see... td pun doc cuma ckp 'kantung x de langsung' haha a bit sad but x pelah too early agaknya

normal sis .. saya 8 weeks baru nampak kantung ... sebb tu kalw nak scan tunggu 8 weeks ke atas .. jangan awal sangat

normal sgt . . sbb kantung mmg kecik . . kecik sgt . . ats org ad yg nmpak awal ad yg x ☺️ jgn stress ya

3y trước

repeat scan . . klu xde . . mtk scan ikut bawah

normal sis..lagi pn awal lagi kndungan tu..cuba awk scan time 10week insyallah dh ada kantung..

tak pelik klau hari persenyawaan lewat dari tarikh sepatutnya & doctor yang scan kurang mahir.

3y trước

Orait, tq info😊