Period Delay UPT -

Selama 3 bulan spotting non-stop, tak period. Darah lendir keluar 3 bulan. Ambil Trax Acid (doktor bg) now dh stop. Last spotting 11/6/2021 Sehingga kini, xperiod. UPT negatif. Tak check OPK. Any advise? Skrg kira 30+ days x dtg period. Tak tahu nk kira mcm mana sbb last period pun tak ingat since spotting x henti tu. Help 😭

1 Trả lời

Hai sis, jika keluar darah tak henti atau tak keluar darah sebulan kena jumpa doktor. Kita kena period setiap bulan baru dikira normal. Jika sebulan tak period & pregnant, UPT akan dapat double line sama terang sis.