Spotting ke mcm ni?

Hi Mommies , maaf gmbr agak keterlaluan , saya first pregnancy nak tanya mmg ada spotting mcm ni ke? Skrg 7 Weeks 2 days , haritu ada scan dah nampak kantung . Risau

Spotting ke mcm ni?
4 Các câu trả lời

Saya pun ade spotting brown macam ni , saya g klinik untuk scan and ckp kat doct pasal spotting brown ni doct cakap normal , lendir2 warna brown . Tapi saya risau2 jugak sbenarnya . Sbb kadang spotting brown keluar sbb kita tak period so akan ade lendir2 pekatttt yg akan keluar . Ataupun spotting brown keluar after having sex . Macam2 lagi . Tapi still kene be carefull . Jangan stress stress okey mommy

saya masa 6weeks keluar darah sikit terus pergi kecemasan, doktor scan alhamdulillah dah nampak jantung. doktor kata normal sebab baru lagi mengandung. doktor bagi ubat kuat kan rahim . sis pergi hospital checkup

baik awak gi clinic saya tadi baru je ke clinic sbb ada sedikit pendarahan and doc sarankan saya bedrest 3 days and makan ubat kuatkan rahim so dalam 3 harini tak boleh buat apa apa kerjaaa sekali punn

Ya. Pergi klinik ya sis untuk further checkup.