Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?

Confuse ni...spotting dah keluar since pagi tadi.

Peningla... Logik ke dah 5weeks 2 days kantung x kelihatan bila scan? Period delay 10 days. Ada sesape yg kes mcmni x?
42 Các câu trả lời

normal rasenye... saya pon baru nak masuk 5 week, lusa baru ingat nak g klinik confirmkan. 11 hari x period, test ada 2 line. Terus badan x sedap, letih x bermaya, tekak rse mual, nak mkn semua xde selera. Makan buah je buat alas perut...

3y trước

Tapi awk ada spotting x?