keguguran

Bunda kl habis keguguran brp lama boleh HB sama swami dan punya anak lagi rasanya sedih bun telah khlngn yg ku sayang anak ke 2 ku dy cm bertahan 9 minggu??

3 Các câu trả lời

Stelah nifas slse boleh ko bun berhubungan dgn suami. Ttp semangat ya bun smoga allah cpat kasih kpercayaan lg untk bunda..

5y trước

Di USG bun. Aku jg keguguran tanpa kuret krna pas di USG dokter sdah dinyatakan bersih jd ga perlu kuret.

Kalo yg setau pengalaman temen2 ku yg udh pernah keguguran, minimal 3 bulan pasca keguguran bund baru boleh hamil lagi.

5y trước

Ogt bun . dan tanda bersirny hbs keguguran yg tdk di kuret

Amin bun