pulut kuning

Boleh x mkn pulut kuning time hamil

2 Các câu trả lời

Hi Puan 🤗 Tak ada kajian yang mengatakan tak boleh puan. Tapi pulut tu orang tua-tua kata berangin. Kalau puan nak merasa secubit dua boleh. Tapi janganlah makan dalam Kuantiti yang banyak ya. Boleh tengok dulu kesan selepas makan secubit dua tu dulu ya ☺️

Ikut org juga. Kwn sy dulu kakak die pregnant first trimester . Mkn pulut terlalu byk sbb x twu . Gugur . Mungkin btul org kata , berpada² bila mkn.. sekadar ambil rasa boleh . .