pulut kuning

Na tanye saya da 6 bulan pregnant..boleh ke makan pulut kuning..teringin na makan...??

21 Các câu trả lời

boleh je sis, ikut atas badan kalau makan badan rasa tak okay better stop, kalau ok mkn je tp berpada2 takut gula naik nnt

Boleh . Tpi jngn bnyak sngat . Berangin . Aritu saye dh terlajak mkn bnyk , hbis berangin satu bdan .

blh je mkn..tp bila wktu kne minum air gula, elakkn mkn pulut dlm mggu tu..tkt sgkut gula tinggi.

Boleh je..sy mkn je..tapi ta bnyak sbb berangin kentut aje..kesian laki..

Makan jangan banyak sangat. Takut berangin je nanti 😁

boleh2 . haishh sedapnya. saya tak lepas ngidam lg.

boleh je.. lps bsalin br xblh mkn

mkn je sis.. xde masalah

Boleh je.. x da masalah

Boleh. Suka pulut😃