PULUT KUNING

Bolehkah ibu mengandung makan pulut kuning?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Các câu trả lời

atas badan masing²... mcm sy aritu sakit satu badan mcm demam urat tu... mengerang kesakitan la nk tidoq pun x blh... tp smua bdn x sama... ada je yg blh mkn...

Awak cubalah dulu. Pulut boleh dimakan tapi bergantung pada penerimaan masing2. Macam saya boleh makan. Takde masalah angin atau sebagainya.

pulut kuning ok je..xde masalah.. kalau xde penyakit boleh je .. mkn sikit je buat ubat 🤭🤭

7mo trước

contoh penyakit tu apa sis

akak buat sy terasa nak makan pulut kuning walhal alahan nasi 😭😭😭☝🏼

7mo trước

alaaaaa. sorry awak. saya pun teringin, sebab tu tanya. sorrry tau.

sedapnya pulut kuning 😭😭 terliur plak dah

7mo trước

ye mmg angin sy mkn pulut pagi pun kembung perut terus muntah..

Boleh jika tiada alahan