1st time preggy slepas 9 thun berkahwin

boleh tau tak pngalaman anda2 semua...product scincare apa yg sesuai untuk ibu yg sedang mngandung, sbb takut pkai product bukan2 boleh effect kt baby.. klu x pkai plak.. nanti kulit kusam pulak.. x make, nanti mcm org x sihat plak...hehehe.... then syampu, lotion, pencuci badan apa yg sesuai... boleh tak share pendapat dan nasihat kpd saya. tq all.

2 Các câu trả lời

pkai je yg awk pkai skrg ni . xd beza pn kecuali prodak skincare kecntikn. klau brg mndian xd ap pon . pkai je . kecuali bila awk pkai jdi alergik gatal2 ruam bru tuka brg mndian lain . klau kulit kusam kering tu amal kn ambek mknn yg bnyk vit ç mcm limau ke . susu tok kalsium dlm bdn . sbb kekurgn kalsium dn vit yg buat kulit kering semua tu . tpi biase tu normal ibu2 ngdg alami . xbole elak awk slgi xbrsalin .