Pencuci muka untuk ibu pregnant?

Salam. Pencuci muka nano fresh ni sesuai tak utk ibu pregnant? Sya buntu nk pakai pencuci muka apa 😌. Sbb sekarang tgh guna yg ni. Tp risau pulak kalau x boleh pakai nk tukar yg lain. Boleh tlg suggest tak yg ok utk kulit kering kusam & jerawat.#pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

Pencuci muka untuk ibu pregnant?
1 Trả lời

Saya tak hafal lah ingredients yg tak sesuai dgn ibu hamil. Yg paling saya ingat merkuri tak sesuai. Mama's Choice OK..