1st time preggy slepas 9 thun berkahwin

boleh tau tak pngalaman anda2 semua...product scincare apa yg sesuai untuk ibu yg sedang mngandung, sbb takut pkai product bukan2 boleh effect kt baby.. klu x pkai plak.. nanti kulit kusam pulak.. x make, nanti mcm org x sihat plak...hehehe.... then syampu, lotion, pencuci badan apa yg sesuai... boleh tak share pendapat dan nasihat kpd saya. tq all.

2 Các câu trả lời

meh try MASK BOTANICAL EFFECT MARY KAY kulit kusam selalu sebab sel kulit mati xdibuang taw lagi2 bila mengandung horman berubah produk mary semua selamat taw utk ibu mengandung xde bahan chemical https://wa.me/601151249894?text=naktrymarykay -free postage -free consultation -free gift

pkai je yg awk pkai skrg ni . xd beza pn kecuali prodak skincare kecntikn. klau brg mndian xd ap pon . pkai je . kecuali bila awk pkai jdi alergik gatal2 ruam bru tuka brg mndian lain . klau kulit kusam kering tu amal kn ambek mknn yg bnyk vit ç mcm limau ke . susu tok kalsium dlm bdn . sbb kekurgn kalsium dn vit yg buat kulit kering semua tu . tpi biase tu normal ibu2 ngdg alami . xbole elak awk slgi xbrsalin .