muka kusam

hi. boleh share tak mommies2 pkai skincare ape utk muka?? sejak prgnant ni sy stop semua kecuali cleanser sbb takot produk ade merkuri bahaya utk baby. skrg muka kusam tak suka pulak tgk. sy prgnant 5bln ?

27 Các câu trả lời

guna produk snowwhite 🤗 #imprgnt25week

5y trước

xde.clear dari bahan terlarang.boleh usha2 kat fb saye.Murni Datu Islami🤗

Pregnt ni pakai cleanser ja , klu kusam pki serum

5y trước

serum ape sis? 😁

Saya pn sama😭😭😭😭😭

5y trước

😆 mcm xsuka da nk tgk crmin

Pakai keihl's sis..

5y trước

Keihls ad butik kat mall..tp certain mall la..aeon pun ad..dy akn cek kulit kita dlu ad mslh ap..pstu bru dy suggest yg mana ssuai..kena try n error..

Sy pakai bioessence..

5y trước

Sy mmg pakai lama dh.. dh 2 tahun.. kulit sy berminyak sblm nie tp jd kering bila pregnant.. sy maintain pakai bioessence yg rose water tu sbb melembapkan kulit..

Saya pakai innesfree

5y trước

ok x sis?

Sy pakai cosmoderm & hada labo..

5y trước

cosmoderm sis pkai yg mne? mcm nk try