Kulit Kusam

Assalamualaikum mommies.. Nk tanya skit.. Memang masa prgnant kulit muka akan jadi kusam ea.. Ramai tegur muka saya nampak kusam.. Jerawat jangan cakap la... Kat bhgian dagu naik macam ruam2 tu... Dah tukar skincare pon masih lagi takda perubahan.. Sedih jugak tengok orang lain prgnant beseri je muka... Sya ni first experience...? ? ?

2 Các câu trả lời

meh try MASK MARY KAY kulit kusam selalu sebab sel kulit mati xdibuang taw lagi2 bila mengandung horman berubah produk mary semua selamat taw utk ibu mengandung xde bahan chemical https://wa.me/601151249894?text=naktrymarykay -free postage -free consultation -free gift

Normal sis. Lepas bersalin ok balik. Sabar ye. Simptom la tu sis.

5y trước

Yeke sis.. Mudah2 an cmtu la sis.. Tq😊