kulit muka kusam

7mnggu 6 hari prgnant .. muka trase makin kusam .. smpaikan suami plak lg berseri2 dri kite .. dan ad jgk yg tgur muka nmpk sembab .. hmm ad tips or produk yg sesuai untk ibu mngndung kembali yakin ? ade tak sape2 kt sni mcm sy jgk ? 🥲#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

klau alahan mmg x blh buat apa sis.. sllunya slpas bersalin hilang.. klau sy masa mengandung haritu alahan jerawat bnyk di badan naik x henti smpai tinggal parut hitam 😩 pastu celah² tiak & peha jd bnyk hitam pastu dgn strecth mark bnyk di perut 😁bila dh bersalin mslh rambut mudah gugur plk & kulit kering 😩

2y trước

besarnya pengorbanan seorang ibu kan sis ? 😊

Kalau itu alahan , tak boleh buat apa kecuali senyum, maniskan muka teruskan rutin kebersihan muka harian 🥰

2y trước

🌻