Anak pertama

Boleh saya tanya pendapat mommies, saya dah 17 week 6 hari tapi tak rasa baby bergerak lg NORMAL ke?

6 Các câu trả lời

normal sis..jgn risau oke..awal2 dulu sye rasa dh slow²..nie rasa mcm jelly2 je..tp x rasa sgt..enth la sush nk ckp..bby kita sama la..beza sye lewat satu hr je..🥰

Its okay mommy! Normal je. Ada yang awal2 dah rasa. Ada yang 20 weeks baru start rasa. Depends on diri masing2. Btw Kita sama weeks 😍

1y trước

Lega baca komen awak 🫶🏻 .. sy jadi risau bila checkup dah 2kali nurse tnye ada rasa baby gerak tak.. dlm fikiran dah rasa risau sbb tak rasa lagi bby bergerak

Normal je . Dlu masa bby first sy rasa bby gerak 20w . Now kali ni 15w dah rasa tapi slow lg

Sy bru tanye dr td..Normal je sis.. nt 20 weeks dh blh ase..

1y trước

Normal mummy.. bersabar sikit je lg bleh rase baby kicks.. sy br 19weeks, br je rase td small tiny soft kicks (tu pn kne duk diam2)

sama sy dh 18 week still xrasa lagi..kt doa baik2 ja ya

1y trước

Amin , okay awak kita keep positif ..hehe tak sabar nak rasa baby kick 🥰

Normal je