Minta pendapat orang berpengalaman..

Ini pengalaman pregnancy sy yg pertama. Sy nak tanya, masa minggu ke 5 sy ad rasa mual2 mcm nak muntah. Tapi masuk minggu 6 dah tk ade rasa mual2 tu. And simptom pregnant yg lain pun tak de/kurang. Normal tak mcm tu? Ke simptom tu dtg lambat. Sy belum scan lg sbb baru week 6.

2 Các câu trả lời

normal. lain orng lain caranya. ada yg tak muntah langsung,ada yg muntah/mual sampai habis bersalin. jangan risau la as long baby okay . lagi senang kalau takde morning sickeness so kita boleh makan mcm2,travel,boleh buat keja rumah,boleh kerja mcm biasa senang kan.hehe

Sometimes boleh jadi normal dan tak. Mcm sy dari awal takde alahan.