17 week 5 days

Nak tanya 17 week 5 days mmg dah ada baby tendang ke , sbb dua hari ni baby aktif sngt dlm perut bergerak ii

7 Các câu trả lời

Ada org memg rasa awal. Sy sebelum ni rasa denyut2 je Maybeada rasa mcm gerak2 tp slow sgt2 tak berani nk ckp tu baby ke apa Takde pgalaman Pstu 20 minggu doc scan npk baby aktif sgt kaki dia. Esoknya Alhamdulillah, sy da merasa ditendang tendang tp halus je lah☺️

Ada sis , sy 13 weeks dh rsa burble2,bila bgtau kt misi & doc dia ckp ‘yeke dh rasa,ke angin awk je tu’ tiap bdn org ni x sma 😌 kita tau sbb perut kita bkn prut org ,kita yg rsa 😅

skiranya lapisan perut tak tebal sngat mmang akan rasa prgerakan baby tu awal, sya pun rasa prgerakan baby dlm 16week .. So far okeyyy je ..

Ada je awak. Ikut pada masing2 . Saya 19w baru rasa😂

ada awak.. saya time 16week dh rasa bby tendang dh 😆

1y trước

3rd baby 14w 15w dah rasa 🤭

saya 14week dh rasa baby gerak

ada je