czer

Boleh mummy share mcm mne gaya nk bangun dr tmpt baring. Sy czer sbb ctg abnormal Emergency. Kedudukan czer melintang di ari2..dn agak panjng.. Risau cara bangun tu.. Tlg share ye mummy yg mana tahu (pantang hari ke 4)

1 Trả lời

Hi... biasanya kena baring mengiring lepas tu turunkan sebelah kaki dulu..dengan perlahan-lahan bangun dan tegakkan badan... jgn laju2 yer... saya czer utk 2 org anak..ini cara yg saya lakukan..dan tak rasa sakit sangat..

5y trước

Ye mengiring... bykkan berehat dan kurangkan bergerak...ye... in shaa Allah semuanya akn ok... biasanya dlm 2minggu dah ok ...take care