gatal2

hello mummy.. bby sy 11 month, dah 2/3 hari asyik garu2 perut dn dada dy.. sy prasan ade nie(gmbar) sy nk buat mcm mne yerr.. sy ltak minyak telon tu, tpi bby tetap garu.. tlg saya mummy/daddy yg tahu knpe dgn bby sy

gatal2
1 Trả lời

Macam kulit kering je baby tu.. Sesuai tak dgn sabun? Try sapu losyen/minyak baby tu.. Kalau bby msh mengaru.. Bawa jumpa doc.. Pastikan baby tak allergic bulu2 haiwan mcm kucing/habuk

5y trước

rumah mmg xde kucing, ayam adalah.. okay mummy.. nnty sy try