berpatang 19hari

hi mummy nk tnya sy beranak czer.. tmpt luka tu terbuka cikit bahagian hujung..nk bg tutup balik nk sapu krim apa yer..plz mummy sy tkt la sy jaga mkn.. mungkin berpeluh dn bnyk bergerak sama sbb tu terbuka.

2 Các câu trả lời

Sis..jgn sapu ap2 Krim..lpas Mandi..keringkan Luka dgn tuala bersih n kipaskn or guna hair dryer..jgn bgi tmpt Luka czer tu berpeluh.. sy Luka pn pnah terbuka dlm 1 inci..n kluar darah..hari2 kna dressing..Hari ke 26 baru Luka czer totally sembuh n Luka bercantum..better p klinik n minta nurse tengokkn Luka..biasa nurse akn tekan bhgian Luka yg terbuka utk tgk jika ad something yg x kena dgn Luka tu..

sis dh g klinik ke?