cempedak

boleh mkn byk ka time pregnant

11 Các câu trả lời

Makan 2-3 ulas boleh. Cempedak manis. Banyakkan minum air. Stgh org rasa angin, depends badan org. Sama la mcm durian. Doktor yg kata. Saya pun hantu cempedak ni. Haha

5y trước

Hahahahaha.. adaka patut.🤭🤭🤭 makan sikit2. Lama2 jadi bukit jugak. Errrr... xde kena mengena kan.🤣🤣😂😅 takut kencing manis je. Minum air banyak2 ye.

Makan je.. Sy makan x igt dunia.. Last2 berangin satu badan dgn muntah... 😂😂😂 xpa janji puas hati... 🤣🤣🤣🤣

5y trước

kann ! dh mkn tu amek kau sakit pinggang 😂😂😂 janji dh telan sebijik

baru smlm mkn, byk jugak.. pedih ulu hati smpai nak muntah. mggu lepas mkn sikit,oke ja.. so jgn mkn byk lah.. berpada2. 😅

5y trước

tula bila dh kena sakit serik nk mkn 😅

makan ingt2 sis....mknan yg sht pn kalu mkn berlebihan blh dtg mudarat sis...skdr pringatan utk brsama..

Ohh cempedak pun angin jgk yek..sy pk kan nangka je..keh2 adoii sabo je lah..dh musim xempedak skng ni

Sedap kan . Sy baru pas mkan cempedak goreng sbb teringin tpi lpastu muntah blik myb angin 😂😂

Baru plan nak goreng cempedak esok. Husband beli yg besar pula. Berfikir mcm mana nak abiskan nt. 💆

5y trước

X mampu nak makan banyak. Makan beberapa ketul je. Risau senak angin. Hihi. Alhamdulillah, perut ok jugak. Husband tlg habiskan. 💪

Makan sikit2 tp berulang,jng terlalu banyak takut nanti pedih ulu hati sis takut x selesa...

5y trước

tula smlm pon dh sakit pinggang gila2 risau dkt baby je

Semua makanan jangan makan banyak banyak lah. Sikit boleh

Cempedak angin kalau mkn byk2