Cempedak

Hi mommies.. Sy nk tny, boleh tak mkn cempedak mase tgh pregnant?

6 Các câu trả lời

cempedak berangin takut badan tak selesa, susah buang angin, sakit badan n lain lain. tapi try la kalau rasa ok

Dari segi medical blh cuma hati2 klau makan byk takut diabetes

5y trước

Ok.. Tq 😊

Sya pun craving nak makan..tapi takut😑

Ye ke..igkn nangka je yg berangin.. Hmm

5y trước

Week 29 saya mkn nangka..betol2 teringin, 2 mnggu tnggu dpt jugak mkn..tpi mkn 1 je 😅 cukup la sekadar hilangkn rasa teringin..skrang ni dh 39 weeks 5 days..moga esok lusa bby keluaa

Ikut bdn juga.

Boleh.