Tomyam

Boleh makan ke awal awal hamil ni. Dah lama teringin, tapi tak yakin

17 Các câu trả lời

Hehe..sy awl.hamil dlu tu je yg lalu mkn n teringin sgt.. tomyam campur dgn kailan ikan masin..klu lauk lain smua nsi sy mkn kluar balik..lauk tu je lalu dgn bubur nsi..😂😂✌xtwla knp..hehe..tp nsb ms dh msuk 5bln ke atas.dh leh mkn memcm.dh..xde alahan lg..jd pantang jumpe plak..hehhe..asyk nk mkn cheese cake la... Ais krim la.. char kuew tiaw gorg hri2 .. hehe..smpai husben tnya x muak ke ek..hehehe😆😂😂✌

Sy pun macam sis masa awal² pregnant. Tapi sebelum tu tanye doc tu, Alhamdulillah doc kata boleh je. Tiap malam makan tomyam je. Hahahaha. Bila dah habis 1 trimester,tak rasa langsung nak makan tomyam 😅

tekak sy boleh terima tomyam n laksa je sis.. yg lain semua muntah balik. boleh mkn takde masalah, cuma jgn pedas melampau.

knpe x leh kea mkn tom yamm? hmmmm sy awl2 ngdung tom yam lah peberet sy msti nk yg masam2 pds... 😋

Boleh je makan. Cuma jangan pedas sangat. Saya makan tomyam awal2 pregnant dulu sebab nak kuah masam2

Boleh je sis. Sy dlu awal kandungan mmg mgidam tomyam seafood 😂 lpastu xda selera nak makan da

makan aje la.. asal x da racun dlm tomyam tu.. amalkan konsep islam, kunfayakun yer...

Hai mommy . Boleh jee kalau nak makan . tapi kalau bole jangan pedas² yee 😊

Boleh makan sis tapi janganlah yang pedas sgt nt pedih ulu hati

Makan je sis.. Tapi kurangkan pedas..